Camping am Bauernhof

Koncept

Začuti podeželje

Koncept za avtodome

Veselo pričakovanje, kjerkoli si:
Aplikacija na mobilnem telefonu, na tabličnem računalniku ali na računalniku: Kot članica ali član imaš neomejen dostop do aplikacije za sistema iOS in Android ter seveda do spletne aplikacije.

PODEŽELSKO GOSTOLJUBJE

Parkirna mesta, ki so blizu narave

Letno članstvo ti nudi dostop do najlepših parkirnih mest v naravi - pri več kot 500 (ekoloških) kmetijah v Sloveniji & Avstriji. Preprosto, spontano in samo za članice in člane: Vsak partnerski obrat ponudi največ 3 parkirna mesta.

Kot članica ali član kampiraš vsakič eno noč brezplačno, zahvališ se pa tako, da kupiš izdelke na pragu, izkoristiš dodatno ponudbo ali pustiš prostovoljni prispevek. Članicam in članom so na voljo vse pomembne informacije o kmetiji in parkirnem mestu - v aplikaciji ali preko spletne platforme. Idilično parkirno mesto rezerviraš neposredno pri kmetici ali kmetu, največ dva dneva pred zaželenim prihodom. Tako je vedno dosti prostih parkirnih mest za spontana potovanja na voljo.

Dobiš torej lepo parkirno mesto pri prijaznih gostiteljicah in gostiteljih IN krasne, sveže (ekološke) izdelke, vidiš, od kod so, srečaš živali in mnogo več. Gre torej za situacijo win-win za vse!

Tudi, če se še nisi včlanil/a, si lahko že ogledaš, kje so parkirna mesta. Lahko pa tudi preizkusiš nekaj funkcij iz aplikacije.

Kot obisk pri prijateljih in prijateljicah

Kampirajte in uživajte

Naš cilj je, da podpiramo vezi med potniki, potnicami, kmeti in kmeticami.

Obiščeš (ekološke) kmetije, vinograde, čebelarje, čebelarke, pivovarne in mnogo več. Parkirna mesta torej niso standardni kampi, temveč večinoma preprosti kotički, na primer na travniku ob hlevu, med vinskimi trtami, v sadovnjaku… Doživi popolno idilo.

Avtodom & šotor

Infrastruktura

Ljubiš pse? Si navdušen/a nad potovanjem v počitniški prikolici? Obožuješ vroč tuš?

Imamo pravi partnerski obrat za vsakega! Infrastruktura ni pri vseh gostiteljih in gostiteljicah ponujena, toda v veliko primerih lahko vzameš s sabo psa, uporabljaš elektriko ali stranišče:

Zelt

56 %

WC

62 %

Hunde

70 %

icon-caravan

85 %

icon-strom

51 %

icon-wasser

78 %

Prosim zavedaj se, da za tovrstne, dodatne storitve lahko nastanejo manjši stroški.

Včlani se zdaj

Omrežje Začuti podeželje - Schau aufs Land - je na voljo za avtodom, potovalni kombi, počitniško prikolico & šotor.

Smiselno omejujemo število članstev glede na število partnerskih obratov. Na ta način naš sistem nikoli ni preobremenjen in tako lahko vedno najdeš dosti prostih idiličnih parkirnih mest.

Paket Slovenija:

29,90

Paket Avstrija:

39,90

Dostop velja za 365 dni od nakupa

  • Čim bolj naravna parkirna mesta za vsakič največ 24 ur
  • (Ekološki) izdelki na pragu kmetije
  • digitalni dostop - odpodtuj takoj

Paket Slovenija:

29,90

Paket Avstrija:

39,90

Dostop velja za 365 dni od nakupa

  • Čim bolj naravna parkirna mesta za vsakič največ 24 ur
  • (Ekološki) izdelki na pragu kmetije
  • digitalni dostop - odpodtuj takoj
Scroll to Top